Fruktbart broderi

frukt.jpg

Jag hade ett turkost linnetyg och jag var hungrig.

Det var i lördags och jag funderade på vad jag skulle visa på broderibloggen nästa gång. Jag skissade på olika ätbara grejer: karameller, pepparkakor, frukt. Det fick bli äpplen och päron.

Jag valde att brodera med konstsilke (alltså akrylgarn). Först åt jag lunch, sedan satte jag igång. Det är viktigt att man inte är hungrig när man broderar med konstsilke, för det har en alldeles egen vilja, så det blir lite av brottningsmatch. Man måste vara mätt och lugn och tålmodig för att fixa det. Resultatet blir i alla fall glänsande.

Share

3 reaktion på “Fruktbart broderi

  1. Det är verkligen glänsande. Man skulle kunna ha bordstabletter med en frukt uppe i ena hörnet det skulle vara kul. Eller kanse små tallriksmellanlägg (om sådana används i dag!!!) Från en som tillhör äldre generationen,

  2. Thank you for adding the English. Your work is beautiful and varied.

Kommentarer inaktiverade.