Hollywood satsar på slaget vid Hastings

Måste bryta bloggvilan för senaste nytt från filmindustrin. Äntligen har de kommit på att slaget vid Hastings 1066 kan vara passande att göra film av. Inte ett utan tre olika filmprojekt sysslar med detta ämne och det ska blir mycket intressant att se vad de gör av detta.

Alla trogna läsare av Broderibloggen vet att här broderas det Bayeuxtapet mellan varven och att Bayeuxtapeten är den viktigaste källan till vad som utspelade sig före och under slaget vid Hastings. Ska vi slå vad om att det kommer att dyka upp lite broderier i en eller annan form i anslutning till filmerna. Något att se fram emot.

bayeuxdetalj.jpg

Share

3 svar på ”Hollywood satsar på slaget vid Hastings

 1. Hej. Är ute och letar i bloggdjungeln efter inspirationssidor och hittade din.
  Jag länkar gärna till dig.
  Må så gott!
  /Lo

 2. Vilken trevlig hemsida om broderier. Du har lyckats att göra sidan både enkel (överskådlig) men också informativ. Trevligt att du presenterar olika tekniker och stygn så att man själv kan pröva. Den hamnar på favoriter, kul också att följa ditt ”tapet” projekt.

  För mig är det ett sätt att koppla av när jag broderar, det krävs koncentration att få till snygga stygn och omvärlden är bortkopplad just då. Men just nu har jag haft en lång paus .
  Roligaste är väl att barnen inte tror att jag broderat en julbonad ”den ser så snygg ut” så jag får väl bevisa att jag fortfarande kan hålla i en nål 🙂

 3. Det är alltid lika roligt att få uppskattning. Tackar så mycket.

  Precis som du skriver, Yvonne, så gör koncentrationen att man glömmer bort omvärlden. Det är nästan som meditation. Det som driver mig framåt är nyfikenheten, bara några stygn till…

Kommentarer är stängda.