Jag har fått en utmärkelse

kvinna_hund.jpgEnglavingad har förärat mig denna fina utmärkelse. Tack så väldigt mycket!

Till den hör att jag skall nämna 5 saker som jag är beroende av. Låt mig tänka. Eftersom detta är en broderiblogg, så tror jag att jag håller mig till den broderande delen av mitt liv.

5 SAKER SOM JAG ÄR BEROENDE AV:

1. Min broderisax, som är liten och vass och kommer åt i alla vinklar och vrår.

2. Rött garn av alla kvaliteter. Jag vet inte vad det är med den färgen, men jag blir alltid glad när jag broderar rött.

3. Langettstygn. Ett väldigt användbart stygn som kan varieras på en massa olika sätt.

4. Min jättesköna lammullsfåtölj, som är placerad framför ett fönster, och som är perfekt att sitta i en solig söndagförmiddag och brodera.

5. Min mamma. Borde förstås ha nämnt henne först. Jag ringer alltid till henne när jag kör fast. Typ tre gånger om dagen.

Share

3 svar på ”Jag har fått en utmärkelse

  1. Jag ber om ursäkt att jag skrev fel adress vid nomineringen till Stora Bloggpriset. Det var fö tokigt. Jag tycker att den här bloggen är ett mycket bra exempel på att det finns annan fritidsverksamhet än sport. Så det var inte bara för att protestera mot sporten.

    Jag ska fixa länken och dessutom lägga in den i min bloggrulle faktiskt. Jag broderar inte så mycket just för tillfället men tycker attd et är väldigt kul. (jag har faktiskt också en brodersymaskin, så de så)

  2. Hopplöst av mig – nu ändrar jag igen då. Hoppas att det blir rätt. Det är verkligen en fin blogg och hemsida du har. Mycket inspirerande.

    Jag har precis kommiti kontakt med ”långstygn” – det är så att min gamle 85-årige far vill hålla på med det. Han har sytt många tidigare och ville ha nå´t att göra på hemmet. Det går inget vidare längre, tyvärr så jag har fått ta över där. Rätt kul det också…

Kommentarer är stängda.