En utmärkelse

lemonadeaward.bmpSnigelmamman Pia har tilldelat mig en lustig lite utmärkelse. Vi spanar på och inspireras av varandras bloggar och så är vi skolkompisar, fast vi har aldrig träffats. Tack snälla Pia!

The Lemonade Award is given by a previos winner to 5 bloggers who have shown great attitudes and/or gratitude this week. It’s a great way to show these people that you appriciate them.
All you have to do is:
1. Put the logo on your blog or post.
2. Nominate at least 5 blogs and be sure to link your nominees within your post.
3. Let them know that they have received this award by commenting on their blog.
4. Share the Love and link to this post and the person from whom you received your award

Jag samlar hela kraften i denna utmärkelse och skickar den vidare till Med nål och tråd, som jag beundrar mycket.

Share

5 svar på ”En utmärkelse

  1. Du är varmt välkommen som medlem. Vi kommer ha en en dag i mars för nya medlemmar i Stockholmstrakten. Återkommer!

  2. Jag har vandrat runt lite bland olika broderibloggar och upptäcker att de firar 1-årsdag mm. Du, och därmed också vi, glömde din 1-årsdag. Så därför utbringar jag nu ett försenat: Hip, hip, hurra!!!!!

  3. Tack Karin!
    Ja, ett år går fort och jag missade faktiskt ett-årsdagen. Jag får väl fira lite extra när bloggen fyller två. 🙂

  4. Hejsan! Vad kul att hitta nya bloggar och dessutom en med broderi som inriktning. Jag kommer att lägga till dig i min lista för att titta in nån gång då och då. Jag älskar att inspireras till nya små skapelser… /Zandra

Kommentarer är stängda.