Tävling!

I våras började jag sälja broderigarn på en egen sajt: broderigarn.se. Jag tyckte det skulle vara intressant att se om det fanns något intresse av att köpa ullgarner för broderi och det har gått över förväntan. Jag har nu massvis med kunder i Sverige, Norge och Danmark. Dessutom har jag fått önskemål om att utöka sortimentet med fler garner och även broderitillbehör. Så då gör jag det.

Jag säljer nu tre olika sorters ullgarner som passar utmärkt att brodera med:

Mora Redgarn är ett tvåtrådigt mjukt och ganska tunt garn som passar bra till lite sirligare broderier. Med två trådar i nålen får man ett fylligare broderi.

Fårögarn är entrådigt och lite strävt. Passar bra till såväl traditionella yllebroderier som lite modernare uttryck.

Bragegarn börjar jag sälja nu efter önskemål från kunderna. Det är tvåtrådigt och tjockare än Moragarnet. Kan användas för bundna broderier i stramalj men också fria broderier där man vill att tråden ska fylla ordentligt som t ex påsöm.


Nu kommer vi till tävlingen: Vinnaren får 20 härvor garn av valfri sort och färg (och det finns måånga färger att välja på).
För att vara med i utlottningen krävs följande:

För en lott: skicka en kommentar med din mailadress till detta inlägg eller om du är blyg, maila mig på helena@brodera.nu

För två lotter: Gör ovanstående och länka även från din blogg dels hit till tävlingen och dels till broderigarn.se Använd gärna bilden i det här inlägget.

Dragningen sker söndagen den 25 september så anmälningstiden går ut lördagen den 24 vid midnatt. Moahahaha.

Fram tills dess kan du väl fundera ut vilka garner och färger du skulle välja om du blir den lyckliga vinnaren.

Share

19 svar på ”Tävling!

 1. Det är klart att man vill vara med i lotteriet! Ligger i startgroparna och hårdtränar för att få ordning på mitt broderande, ibland går det bra och ibland går det åt skogen… 🙂

  Jättekul att det går bra för dig och din web-butik!

  //Annika

 2. Åååå jag vill vara med och tävla. Dina sidor är jättebra för oss nybörjare som dels får många matnyttiga tips men även inspiation från dina broderier att träna, träna och träna! Hur går det med Bayeuxtapeten? Det var ett inlägg om den som fick mig att verkligen gå igång på broderi!

 3. Tina!
  Jätteroligt att du har glädje av sidorna.
  Det är rätt mycket jobb med ullgarnerna just nu, så jag ligger lite efter med Bayeux-tapeten, men jag håller på att avsluta sommarens beting och lägger nog ut den på bloggen om ett par veckor.

 4. Båda länkarna finns på min blogg. E- postadressen i formuläret.

  Jag håller på att lära mig finesserna i mitt bloggverktyg, mitt försök att reblogga gav dubbel upplaga av ditt tävlingsinlägg. Åtgärdas först om ett par dagar.

 5. Åh, vad spännande! Jag har kommit igång med att brodera efter nästan 30 års uppehåll och nu ska jag satsa stort, tänker jag. Då måste jag ju bara anmäla mig till den här tävlingen och jag håller tummarna det hårdaste jag kan.

 6. Deltar gärna i tävlingen……..
  jag älskar ull och broderi. Broderar gärna med ullgarn på ullvantar.
  Faktiskt rätt mycke` ca 150 par/ år.
  Det vore kul att testa något av dina garner…..

 7. Har precis upptäckt hur kul det är med broderi! Har broderat en del för många år sedan men fått en nytändning nu. Dels genom att jag hittat till dig.

 8. Hej!
  Självklart vill jag vara med och tävla och med dessa fina priser, då kan man ju inte avstå!
  Vill passa på att önska dig välkommen tillbaka från ditt uppehåll, vi har saknat dig!
  Mvh/Beda

 9. Med de priset måste man ju va med i utlottningen! 😀 Yllebroderi är ju så kul 🙂

  cecilia.gjersvold( snabel-a )gmail.com

Kommentarer är stängda.