Bokstäver i korsstygn

Hej alla korsstygnsvänner!

Hur mår ni? Jag mår jättebra! Jag har ägnat helgen åt att leka med ett nytt program som jag har hittat på nätet. Det är ett väldigt lättanvänt korsstygnsprogram, där man kan skapa egna mönster i massor av färger och sedan skriva ut en beskrivning på sin skrivare.

Programmet och manualen är gjort av en svensk kille, men det är på engelska. Man måste installera det på sin egen dator. Här kommer det bästa av allt: det är helt gratis!
Ladda ner det här.

Jag har mest hittat på egna mönster, men det är möjligt, för den som vill, att importera en bild, t ex ett foto, och göra ett korsstygnbroderi av den. Man kan också rita mönster för svartsticksbroderier.

Jag har också lyckats exportera bilder på mina mönster, och därför har jag nu kunnat göra en sida på Brodera där jag har lagt upp bokstäver i korsstygn.

glad2.jpg

Share

3 svar på ”Bokstäver i korsstygn

  1. Jättetrevligt! Man kan inte få en liten upplysning om var man hittar detta program! Är inte så vant att surfa och leta på nätet!

Kommentarer är stängda.