Apropå rosor…

…så dök det upp en utmärkelse i form av en ros från Med nål och tråd. Tack Elin. Verkligen hedrande.

Med utmärkelsen följer att jag ska skicka den vidare till fem bloggar jag uppskattar med mindre än 100 följare, samt svara på 5 viktiga frågor.

OK. Först bloggarna. Jag väljer några inspirerande som jag nyligen har upptäckt (det där med antal följare bryr jag mig inte så mycket om):

Två stickor och en virknål
Mina stygn
Safias värld
Ilsefin bloggar
Million Little Stitches

Och nu till frågorna:
1. Varför började du blogga?
Det var i januari för snart fyra år sedan och jag hade tråkigt. Julen var slut och vädret var dåligt. Är det möjligt att driva en blogg om bara broderier? tänkte jag. Så då testade jag det och på den vägen är det.
2.Vilka bloggar följer du?
Alltså jag är ju inte riktigt följar-typen. Jag älskar att spana runt och hitta nya bloggar och ibland komma tillbaka till de jag redan besökt.
3.Favoritfärger?
Går i perioder. Rött är alltid bra. Just nu är jag inne i en gul period. Gult blir ofta bortglömt tycker jag, men det finns många läckra gula nyanser: havregult, citrongult, senapsgult, solgult, pastellgult.
4. Favoritfilm?
Gillar välgjorda filmer i alla genrer. Svårt att utse en favorit.
5. Vilka länder drömmer du om att besöka?
Italien, har jag inte varit i sedan jag var 15 år. Dit vill jag igen.

Share

5 svar på ”Apropå rosor…

 1. Åh,du glömde lejongult och den underbara färgen guldockra. Det halsband (elle vad man ska kalla det) som du gjorde i guldbroderi hade väl siden i färgen guldockra och det är ju fantastiskt vackert. Själv är jag en blå person. Men blått är problematiskt så tillvida att det kan blekna och bleks på ett fult sätt.
  Du är väl värd alla utmärkelser. Jag är glad att du hade tråkigt den där januaridagen för i och med den tråkiga dagen har du glatt oss andra desto mer.

 2. Tack Chris för de vänliga orden. Ja, jag tror att det är nyttigt att ha lite tråkigt ibland, för då händer det saker.
  Angående gult: lejongult älskar jag, guldockra ser jag inte riktigt framför mig, men det låter poetiskt, så jag älskar nog det också.

 3. Hej,
  tack för Rosutmärkelsen!!! Vi på Mina stygn tackar för utmärkelsen! Jättekul att du hittat oss.
  jag lägger till din blogg på blogglistan. jag hopas att det är OK?!

  Mina stygn gänget gm Annicka

 4. Annicka: Ni har en väldigt inspirerande sida och är väl värda en utmärkelse. Hoppas att många fler hittar den. Tack för att Broderibloggen får vara med på blogglistan.

Kommentarer är stängda.