Expressen nästa

Nu är det spikat: Nästa Handarbete & Pyssel kommer den 25 maj och då blir det Broderi-special med undertecknad. De puffar för det på sista sidan i det nummer som finns i butiken just nu. Handarbete & Pyssel är en bilaga till Expressen och den kommer ut med 6 nummer per år.

För ett par veckor sedan var en journalist och en fotograf hemma hos mig och intervjuade och fotograferade. Jag var superförkyld och hostig, men det var bara att bita ihop och le vackert för fotografen. Vi gick igenom mängder med broderier och fotade i massor av vinklar och poser. Fem timmar tog det. Ska bli spännande att se resultatet.

Share

14 svar på ”Expressen nästa

 1. Håller med om att det ska bli spännande! Det verkar som om broderier kommer igen! Det har varit så populärt med stickning en längre tid, så det är dags för broderier nu. Då ligger du långt framme!!! Tack för en trevlig blogg!

  • Tack för tacket.
   Jag snckade med en äldre dam som innehar en handarbetsbutik i Skåne och hon minns att efter stick-hypen som var i mitten av 1980-talet så blev det väldigt populärt med broderi under några år. Kanske det finns något cykliskt i detta, så att det återupprepar sig nu. Det vore kul.

  • Gör det. Köp Expressen. Försäljningen kommer att peaka den 25 maj, när alla som inte öppnar en kvällstidning i vanliga fall slår till på ett exemplar.

  • Ja, visst är det roligt. Och lite läskigt, förstås. När man snackar med en jounalist i fem timmar, så har man ju ingen aning efteråt vad man kan ha kläckt ur sig och som blir ett citat.

 2. Jag ser fran emot det numret med broderier. Jag tror att människor har ett behov av att göra något med sina händer eftersom så mycket idag utspelas i digitala och nätbaserade former men att det kan ta sig lite olika utryck. Ta scrapbooking, stickning och broderi som får människor att känna en tillfredställelse med att kunna göra något med sina egna händer.

  Tack för en inspirerande blogg.

  • Ja, Elisabeth, jag tror du har rätt. Att skapa med händerna är väldigt konkret jämfört med mycket som vi grejar med i dessa dagar. Sedan är ju smaken olika när det gäller vilket sorts skapande man väljer, men det är bra att vi kan inspirera varandra. Roligt att du känner dig inspirerad av min blogg.

 3. Vad spännande! Förstår att det fanns en hel del för Expressenfotografen att fota hemma hos dig. Intressant satsning från kvällstidningshåll.
  Ser fram mot att få läsa!

  • Ja, det är ju en bilaga som de har kört igång i år. De funderar väl på vad som ligger i tiden och som man alltså kan sälja specialtidningar om. Det nummer som såldes nu i helgen hade en feature om smycketillverkning och i maj är det alltså dags för broderi. Vi är tydligen supertrendiga.

 4. Vad kul – jag länkade precis till din sida och såg det trevliga inlägget. Jag visste inte ens att de hade en sådan bilaga – men det är ej så konstigt eftersom jag inte läser kvällstidningarna- men 25 maj ska jag det. 🙂 Lycka till!

  • Nä, det blir många som får göra ett undantag från sin kvällstidnings-karantän och köpa ett ex den 25 maj. Jag har just sett ett utkast till artikeln och det är riktigt bra skrivet, tycker jag.
   Fin shop du har förresten.

Kommentarer är stängda.