Bayeuxtapeten 2008

Jag måste rapportera om sommarens broderande av Bayeuxtapeten. Som jag har berättat om tidigare, broderar jag på min Bayeuxtapet som sommarnöje. En kille på häst hann jag med i år. Var tar tiden vägen?

bayeuxtapetryttare.jpg

Jag har upptäckt att broderande med ullgarn fungerar väldigt väl en sval sommardag, men när värmeböljan sätter in blir det lite för kladdigt. Då får man övergå till sval bomull eller flytta ner i källaren, som en handarbetande bekant tipsade mig om.

Blir ni sugna på att skapa lite Bayeuxtapet, men kanske tycker att det där broderandet verkar för besvärligt. Då tycker jag att ni ska testa denna sida. (Jag hittade den via Spångmurs)

Share

Ett svar på ”Bayeuxtapeten 2008

  1. Tack Helena för en fantastisk broderi sida. Jag arbetar som textillärare och kan se att jag kommer att använda den mkt i framtiden för att visa ”mina ungar” Hälsar Lena

Kommentarer är stängda.