5 år och 33 tusen stygn senare

Kudden är färdig. Äntligen!!

När jag började på den för drygt fem år sedan, så insåg jag självfallet att det skulle bli mycket arbete och ta tid, även om jag inte trodde att det skulle ta fullt så lång tid. Hade jag inte broderat en himla massa andra saker samtidigt, så hade ju kudden blivit färdig mycket tidigare. Men jag gillar omväxling och till slut kom jag ju i mål.

Nu ska kudden flytta hem till mina föräldrar och bo i en blå fåtölj framför en grön öppen spis. Den kommer att stortrivas där.

Härmed tar bloggen sommarledigt. Kommer tillbaka i augusti.

Broderigarnsförsäljningen får också sommarlov. Leveranstiderna blir lite längre efter midsommar och 7 juli stänger butiken för sommaren och öppnar igen den 13 augusti.

Ha en riktigt skön sommar och brodera lugnt.

Share

13 svar på ”5 år och 33 tusen stygn senare

  1. Så fint! tur egentligen att man inte vet hur många stygn man sytt, då skulle man bli alldeles matt tror jag.

    glad sommar!

    • Tack! Jag är lite matt faktiskt, men också väldigt nöjd. Det är så tillfredsställande att avsluta saker.

    • Roligt att du frågade. Jag har fått frågan tidigare och svarat att Nej det finns inte, men din fråga har sått ett frö. Garnet säljer jag ju i min Internetbutik Broderigarn.se, så då handlar det om att rita upp mönstret och hitta ett lämpligt tyg. Jag måste fundera lite på detta.
      Tack Ingalill!

Kommentarer är stängda.