Skapa för de minsta

skapa.jpgNu i dagarna har det kommit ut en trevlig liten bok som heter Skapa för de minsta. Den är gjord av Jenny Johansson och Karin Svensson och tipsar om hur man kan göra leksaker till småbarn av saker man har hemma, kanske en sockskallra eller en köksorkester.

En solig fredag i mars hörde Jenny av sig till mig. Hon jobbade med en sida i boken som skulle handla om hur man broderar på hemgjorda leksaker och hon hade fastnat för min hemsida Brodera.nu och undrade om de kunde få använda ett par bilder från sidan, som instruktion och inspiration. Jag fick ta mig en titt på bokens korrektur och konstaterade genast att jag väldigt gärna ville medverka i detta sammanhang. Skapa för de minsta är en sån läcker bok och jag är väldigt stolt över sidan 24.

skapafordeminsta.jpg

Se gärna detta som ett presenttips till de nyblivna föräldrarna eller kanske till en ny morfar eller till en farmor.

Share

2 svar på ”Skapa för de minsta

Kommentarer är stängda.