En brodeributik

Så, nu har jag sjösatt en liten webshop där man kan köpa mina korsstygnshus. De finns ju även till salu hos Svensk Hemslöjd i Stockholm och hos Lindegårds i Helsingborg samt hos Cranberry Corner i Danderyd. Men om man föredrar att köpa direkt från mig så finns nu den möjligheten.


Just nu är det världens minsta affär med bara tre produkter, men jag har planer på att utöka sortimentet med andra svenska broderikit, därav namnet Svenska Broderier. Så småningom vill jag också lägga över min broderigarnsförsäljning till den nya webshopen, men det kräver en del programmering som jag inte har tid med just nu. Tills vidare säljer jag alltså broderigarner i ull och broderitillbehör hos Broderigarn.se

Så vill jag passa på att tacka så väldigt mycket för alla snälla kommentarer om mina hus. Ni är så gulliga. Puss på er. 🙂

TILLÄGG: Just det ja! Jag glömde skriva att min broderishop just nu endast säljer till de nordiska länderna, så om du bor utanför Skandinavien och vill köpa ett broderikit av mig, så släng iväg ett mail, så löser vi det.

Share

6 svar på ”En brodeributik

    • Tack Elin!
      Jag har nån slags riktning klar för mig, men allting tar ju mycket längre tid än man tror. Det går så långsamt framåt, men det rör ju på sig i alla fall.

Kommentarer är stängda.