Svenska Hus på Syfestivalen i Stockholm

Just nu har jag fullt upp med att tillverka broderikit till mina Svenska Hus. Som ni kanske vet så säljer jag dem bland annat hos Svensk Hemslöjd i Stockholm. Där är de en riktig storsäljare och när det nu är dags för syfestival på Älvsjömässan i Stockholm, så vill Hemslöjden väldigt gärna ha med husen på ett hörn. Jätteroligt, tycker jag, och har ägnat de senaste veckorna åt att massproducera broderikit. Jag gör tio om dagen och det flyter på riktigt bra. Vika kartonger, trycka beskrivningar, nysta garn och klippa plastdelar.

Syfestivalen håller på nu i helgen, fredagen den 13 till söndagen den 15 februari. På lördagen (Valentindagen) kommer jag att hänga vid Hemslöjdens monter och demobrodera och snacka korsstygnshus med den som vill. Kom gärna förbi och säg hej. Jag blir så glad då.

Share

4 svar på ”Svenska Hus på Syfestivalen i Stockholm

  1. Vad roligt att det går så bra med husen! Nu ska jag skriva ”av mig” en sak som dykt upp i mitt huvud emellanåt…..du vet japaner de älskar Sverige och svenska saker…..svenska hus där du! Vilka mängder du skulle få fixa till då…..kanske mindre kul…eller?! Klura på det du ;-))
    Ha det bra!

    • Jag tror du har nåt där, Pysselfarmor! Jag har flera japanska följare på Facebook och Instagram och de likar det mesta i svensk broderiväg. Jenny, som basar för Hemslöjden, tror också att japanerna kommer att gilla mina hus. Det är många utländska turister som handlar där och till våren blir det väl fler. Vi svenskar är ju rätt förtjusta i det japanska också, sashiko och sånt. Jag har just köpt en japansk broderibok. Jag måste snart blogga om den. Kram.

  2. Grattis! Så kul att det går bra! Jag kommer att vandra runt där på lördag, men ryck mig i ärmen om jag missar dig. Hamnar lätt i en bubbla där, och musiken i öronen hjälper inte med det. 😉

Kommentarer är stängda.