Syfestivalen hösten 2017

Det här inlägget handlar om min brodeributik Brodera mera.

Nu är det spännande tider. I kommande helg är det Syfestival i Stockholm och den här hösten är det tredje gången som Brodera mera är med. Det är så mycket att göra veckorna innan. Vi tillverkar ju allt som ska säljas och vi måste ha med oss ett stort lager, för det är svårt att förutsäga vad som ska bli populärt just den här gången.

Ingenting lämnas åt slumpen. I år har vi en lite större monter än tidigare och då provbygger vi hyllorna, för att se hur de fungerar och hur många broderimodeller som får plats på dem. Om man drar undan vardagsrumsmöblerna så får hela monterinredningen plats mitt i vardagsrummet, både hyllorna och borden. Lite trångt blir det. Jag satt i soffan när det ringde på dörren och då fick jag runda hela utställningen och ut via köket för att ta mig fram till hallen och ytterdörren.

Vi har som vanligt med oss massor av kuddar, dessutom julbroderier, dukar och bonader, och diverse småbroderier. I år tar vi dessutom med oss material för den som vill hitta på egna broderier. Det blir massor av ullgarn för broderi och kläde att brodera på och så har vi med oss sybågar och saxar och sånt. Vi har just börjat sälja en vit gelpenna som är så bra att rita på ylle med. Den tar vi med förstås.

En stor del av jobbet är att skriva alla skyltar. Det är viktigt att vara tydlig med vad saker kostar och när det är Syfestival blir det mycket mässpriser och specialerbjudanden som det är viktigt att visa ordentligt så att ingen missar det.

På onsdag eftermiddag åker vi med det första lasset till Älvsjömässan. Då lägger vi ut mattor och sätter upp vår nya belysning och ser till att det fungerar. Jag tror vi monterar hyllorna då också och ställer upp borden. Under hela torsdagen gör vi fint i montern och ordnar med modeller och materialsatser och skyltar, skyltar, skyltar. På fredag morgon kl 10.00 står vi redo att ta emot alla besökare. Vi står i monter B05:41. Hoppas vi ses där!

Detta inlägg är reklam för min brodeributik Brodera mera.

Share

4 svar på ”Syfestivalen hösten 2017

  1. Jag tycker det låter bra och mycket spännande! Måste komma och besöka er!
    Lycka till

Kommentarer är stängda.