Puss på er

Förlåt, förlåt, förlåt. Detta är en slowblogg, vilket innebär att det kan gå en tid mellan blogginläggen. Men det här tar väl ändå priset! Så här länge kan man inte ta en oanmäld paus från bloggandet. Upprörande!

Vad kan jag säga. Jag har haft en del annat för mig, så broderandet och bloggandet har helt enkelt fått stå tillbaka under några veckor. Dessutom har jag nu fräckheten att anmäla ett sommaruppehåll tills i augusti. Men då lovar jag att jag ska skärpa till mig. Jag ska det.

Som ett tecken på min uppskattning av alla tålmodiga bloggläsare överlämnar jag är några riktiga smällkyssar i plattsöm.

Så vill jag tillägga att även försäljningen av broderigarn tar semester. Jag säljer fram till midsommar och sedan har Broderigarn.se semesterstängt fram till någon vecka in i augusti. Den som vill köpa garn före semestern bör maila beställningen senast onsdagen den 22 juni.

Share

7 svar på ”Puss på er

 1. Puss på dig sjäv!!! Jag antar att kyssarna är gjorda med dit eget broderiarn! Är det Fårö- eller det andra garnet? Eller har du blandat för att få många vackra röda färger?
  Glad sommar! Jag antar att du ska fortsätta med ditt stor projekt, vad gäller B-tapten, nu i sommar också!!!

 2. Haha! Ja det är Fårögarn. När man har en massa läckra röda garner i lager, så är det himla svårt att inte använda sig av dem.
  B-tapeten kommer fram efter midsommar, har jag tänkt. Den har ju blivit en riktig sommartradition. Ser verkligen fram emot det.
  Glad sommar!

 3. Hej Therese,
  Skit i betyget! Tänk på att Einstein blev underkänd i matte. Klart du ska brodera!
  Jag ser på din blogg att du har hittat några typsnitt som du gillar.
  Plattsöm är en klassiker i det här sammanhanget, men det är ganska svårt om du vill brodera jämnt och vackert, sådär som man ser på gamla örngott.
  Det lättaste för nybörjare brukar vara kedjestygn eller stjälkstygn. De kan man brodera i täta rader om man vill fylla en yta.
  Om du ändå känner att det är plattsöm som gäller för dig, så underlättar det att få en snygg kant om du först broderar raka stygn, t ex efterstygn eller tunna kedjestygn längs konturerna på den yta som ska täckas, och sedan broderar du plattsömmen snett på tvären runt de tunna stygnen. Plattsömmen ska vara dubbelsidig, alltså likadan på framsidan och baksidan.
  För stygnbeskrivningar, se http://www.brodera.nu
  Lycka till och fin blogg du har förresten:-)

 4. vad synd att du tar paus men ha en trevlig sommar och hoppas du återkommer med mer inlägg i höst! 🙂

Kommentarer är stängda.