Bayeuxtapeten 2009

bayeux3.jpg Den här sommaren blev det inte så mycket broderat, som jag hade föreställt mig innan. Det berodde dels på att vi hade ovanligt många andra projekt under sommaren och dels på att jag faktiskt var lite broderitrött.

Nu har jag i alla fall färdigställt en till ryttare på häst. Det är riktigt trivsamt att brodera när man väl kommer igång. Först broderar jag linjerna runtom i stjälkstygn, sedan fyller jag med dubbel läggsöm. Det är lite som att färglägga en målarbok.

Det är tredje sommaren som jag broderar på detta. Om jag håller den här takten kommer min lilla Bayeux-tapet att vara färdig om tolv år. Hoppas verkligen att jag bor kvar där jag bor nu, för jag har redan tänkt ut var jag ska hänga den. 🙂

bayeuxtapestry.jpg

Share

2 svar på ”Bayeuxtapeten 2009

Kommentarer är stängda.