Kökshanddukar med text

I vårt sommarhushåll har vi två partier. Handduksseparatisterna menar att det är oerhört viktigt att av hygienska skäl ha olika handdukar i köket för händer och disk. Låtgå-partiet tycker att det är väl inte så viktigt vilken kökshandduk man använder till det ena eller andra, och dessutom är det hopplöst att komma ihåg vilken handduk som gäller i de olika fallen. Vissa somrar har det blivit stora motsättningar mellan dessa båda ideologier.

Jag har därför bildat Broderipartiet. Vi tror att många konflikter i världen kan stoppas med broderier. För att visa detta har jag nu sytt två kadettrandiga kökshanddukar med enkla anvisningar i kedjestygn. Det blir spännande att se om vi med detta kan bringa fred i köket.

handduk.jpg

Share

5 svar på ”Kökshanddukar med text

  1. Hej!
    En utmärkt idé, kanske kan prova med korsstygn 😉
    Kan dock inte låta bli att undra vilka som ingår i vilket parti, känns faktiskt inte helt solklart … Hoppas ni får en jätteskön sommar!!!

  2. Prova korsstygn Babs!
    Det beror ju lite på hur kökshandduken ser ut, vilken typ av stygn som passar bäst. En del handdukar skriker efter korsstygn.

  3. Vilken toppenidé, den ska jag omedelbart sno! Får bli på de äldre kökshanddukarna bara, vore lite synd på de nya hemvävda nya handdukarna jag fått av mamma…

Kommentarer är stängda.