Kökshandduk med klotter

kokshandduk.jpg
Rätta mig om jag har fel, men jag tycker det verkar vara väldigt populärt just nu med förstygn på inredningdetaljer. Jag har sett plädar, kuddar och handdukar som är prydda med parallella rader av förstygn. De har dykt upp både på IKEA och i lite mer exklusiva inredningtidskrifter.

Jag tyckte det kunde vara kul att testa att förbättra en kökshandduk med några rader förstygn. Jag broderade på fri hand med ett tjockt pärlgarn nr 5, medan jag talade i telefon med en kompis. Det var lite grann som när man sitter och förstrött klottrar på ett papper under ett telefonsamtal. Jag gillar broderiklotter. Ska se till att ha lite broderigrejer till hands nästa gång telefonen ringer.

Share

4 svar på ”Kökshandduk med klotter

  1. Broderiklottra när man pratar i telefon….gillar idén väldigt mycket. Skall ”låna” din idé att ha nål, tråd och tyg till hands för kommande telefonsamtal. Roligt, roligt 🙂

  2. Hmmm jag klottrar mycket när jag pratar i telefon…på jobbet. Jag undrar vad chefen säger om jag sitter med nål och tråd..??!! Jag tror inte jag vågar men det där var en himla skojig idé. Nästa gång ska jag ta mitt telefonklottrande och sy det på ett ”vykort”. Tack för idén.

Kommentarer är stängda.