Elaines broderade vantar


Broderi kan vara rikligt, ymnigt, överflödande. Stygnen trängs, knuffas, skockas ihop och tillsammans ger de ofta ett underbart intryck av energi och skaparglädje. Ibland är broderi enkelt och avskalat. Man säger att ”less is more” och det kanske kan ligga något i det.

Till den senare kategorin hör Elaines vackra broderade vantar. Jag tycker de är så inspirerande. De finns att köpa hos Magasin Åtta i Sundsvall.

Nu när kylan kryper närmare blir behovet av ett par broderade vantar plötsligt märkbart. Då finns det fyra sätt att skaffa sig dem:

1. Inspireras av Elaine och sticka ett par vantar och brodera på dem.

2. Spara tid och köp ett par stickade vantar och brodera på dem.

3. Köp ett par av Elaines vantar.

4. Gör som jag, anmäl dig till den tävling som just nu går av stapeln hos Mitt lyckliga lantliv. Där kan man vinna ett par av just de Elaine-vantar som avbildas i det här inlägget.

Share

5 svar på ”Elaines broderade vantar

  1. Hej! Vilken fantastisk blogg. Jag fastnade i timmar. Och har en mängd frågor, så jag återkommer nog. Men första frågan – kan du inte visa hur en av dina baksidor ser ut. Jag tycker att det är svårt att fästa fint, effektivt och inte knöligt. Hur gör man?

  2. Elaine: Det är du väl värd.
    Mel E: Jag blir så glad att du uppskattar bloggen. Jättebra fråga. Jag ska snarast skriva ett blogginlägg om detta. Och forsätt gärna att fråga. Jag älskar frågor.

  3. Hej,

    Skulle gärna vilja sticka och brodera de fina vantarna. Särskilt brodyren på den röda vanten. Verkar som om Magasin 8 inte längre finns. Var får jag tag på beskrivning på vanten och brodyren?

    • Ber om ursäkt, Madeleine, att svaret dröjde. Missade din kommentar. Visst är vantarna fina! Såvitt jag vet finns tyvärr inget mönster till dem. Elaine säljer färdiga vantar och min bloggpost var tänkt som inspiration till eget skapande.

Kommentarer är stängda.